Het Japanse audiomerk Technics hoeft eigenlijk geen introductie. Het staat al decennia garant voor top prestaties. In onze winkel vindt je het Technics assortiment van draaitafel tot compleet muzieksystemen.

SC-C70MK2

Technics SC-C70MK2: Een alles-in-één muzieksysteem geïntegreerd in een elegant, tijdloos ontwerp.

FM, DAB+, Internetradio, CD speler, Spotify, Tidal, Qobuz, Apple, etc, USB, Bluetooth, Airplay, analoge en digitale inputs.

Een krachtpatser die fantastisch klinkt en uiterst eenvoudig is in de bediening. Vanaf nu heb je niets meer nodig voor de perfecte geluidsweergave, hier zit alles in.

Leverbaar in diverse kleuren: https://www.technics.com/nl/producten/premium-class/serie-c600/sa-c600.html

SA-C600

De Technics SA-C600 biedt je een schat aan muziekinhoud met een luxueuze audio-omgeving dankzij de superieure geluidstechniek van Technics.

Luister naar je favoriete Cd’s of FM, DAB+, Internet radio, streamingsdiensten, USB, Bluetooth, Airplay en analoge en digitale ingangen.

Uitstekend te combineren met de Technics luidsprekers: SB-C600: https://www.technics.com/nl/producten/premium-class/serie-c600/sb-c600.html

Leverbaar in diverse kleuren, https://www.technics.com/nl/producten/premium-class/serie-c600/sa-c600.html

SL-1500C

De Technics draaitafels hoeven geen introductie meer: Al meer dan 40 jaar worden ze wereldwijd gebruikt door DJ’s en audioliefhebbers.

In ons assortiment vindt je de SL1500C draaitafel met (uitschakelbare) ingebouwde phono voorversterker en een top Ortofon Red element.

Geen snaar aangedreven maar direct aangedreven motor zorgt voor directe snelheid. Speelt: 33/45 en 78 toerenplaten.

Uitgerust met een auto lifter functie om je kostbare platen en naald te beschermen.

Leverbaar in diverse kleuren: https://www.technics.com/nl/producten/premium-class/sl-1500c.html

Bij Wim van den Broek zijn we trots om een top merk als Technics in het assortiment te hebben, breng een bezoek aan onze winkel in Boekel en laat je vakkundig voorlichten wat de voordelen zijn van Technics. Uiteraard kunnen we meer Technics producten leveren dan op deze website staan.

We zien je graag in onze winkel waar de koffie altijd vers klaar staat.