Loewe

Home » Assortiment » Televisie » Loewe
Loewe 2018-02-09T21:45:54+00:00

Loewe televisie

Met ruim 15 jaar Loewe ervaring kennen wij bij Electro World Wim vd Broek dit mooie Duitse merk van binnen en buiten.

U wilt de beste beeld- en geluidskwaliteit, het grootste bedieningsgemak en een oogstrelend design?

Dat kan Loewe u bieden! Loewe staat al jaren bekend om systemen van hoge kwaliteit. Made in Germany.

Electro World Wim vd Broek, uw Loewe dealer in Noord Brabant!

Op deze pagina laten wij u graag de nieuwste Loewe tv’s zien:

Nu te bezichtigen in onze winkel: de nieuwe Oled’s van Loewe!

Bild 3 en Bild 4 Oled 55 UHD

BILD 3 OLED                                                                                                              BILD 4 OLED

De nieuwe Bild 3 en Bild 4 zijn leverbaar in 55 inch en zijn de goedkoopste Oled tv’s uit het Loewe assortiment.

De Bild 3 en 4 hebben 100hz techniek, met een 4K resolutie,HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en Dolby Vision) en een 80W soundbar onder het scherm en worden geleverd met een draaibare tafelstandaard.

Vergeleken met de Bild 5 hebben deze toestellen geen ingebouwde harde schijf voor opnames.

Bild 3 wordt geleverd met light grey of graphite grey soundbar en rvs tafelstandaard.

Bild 4 wordt geleverd met zwarte soundbar en zwarte tafelstandaard.

Prijs Bild 3 of 4: €2999,=

Bild 5 OLED UHD

    

De nieuwe Bild 5 Oled is leverbaar in 55 inch en 65 inch.

Loewe geeft gebruikers van de bild 5 Oled de vrijheid om hun tv te plaatsen. Je kunt de televisie aan de muur hangen, op een tafelstandaard zetten of op een vloerstandaard plaatsen. Daarbij kun je kiezen voor de bijpassende klang 5 soundbar die onder het scherm gemonteerd wordt.

De Bild 5 Oled heeft 100hz techniek, met een 4K resolutie,HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en Dolby Vision) en een 80W soundbar onder het scherm. Ook in deze tv is een 1TB harde schijf ingebouwd om tv uitzendingen op te nemen of de live uitzending te pauzeren en later door te kijken.

Standaard wordt de tv in een ‘Silver Oak’ en een ‘Piano Black’ afwerking geleverd.

De Loewe bild 5 komt in een 55-inch en een 65-inch versie.De 55 inch variant kost € 3.490,= en de 65 inch kost € 4.990,=

De Loewe Klang 5 soundbar kost € 500,=.

De Loewe Floor stand Bild 5 Oled kost € 999,=.

De Loewe Table stand Bild 5 Oled kost € 149,=.

Bild 7 Oled 55 UHD

 De Bild 7 Oled is leverbaar in 55 inch en 65 inch.

Loewe geeft ook de gebruikers van de bild 7 Oled de vrijheid om hun tv te plaatsen. Je kunt de televisie aan de muur hangen, op een tafelstandaard zetten of op een vloerstandaard plaatsen.

Met 120 watt aan muziekvermogen klinkt deze tv spectaculair, zodra de tv aangaat komen de luidsprekers in beeld.

De Bild 7 Oled heeft 100hz techniek, met een 4K resolutie,HDR-ondersteuning (HDR10, HLG en Dolby Vision) en een 120W soundbar onder het scherm. Ook in deze tv is een 1TB harde schijf ingebouwd om tv uitzendingen op te nemen of de live uitzending te pauzeren en later door te kijken.

Standaard wordt de tv in Graphite grey geleverd.

De 55 inch variant kost € 4990,= en de 65 inch kost € 6.990,=

Bild 1 FHD – UHD

Een 32 en 40 inch Full HD tv met Loewe kwaliteit voor een scherpe prijs van € 799,- en € 999,- , met draaibare voet en superieur geluid, iets wat de concurrentie niet kan bieden.

55 inch Ultra HD voor een superscherpe prijs van € 1999,-

Deze toestellen hebben dezelfde eigenschappen als de andere Loewe familieleden maar hebben geen frontluidspreker. Toch heeft Loewe behoorlijk wat muziekvermogen en klinken in verhouding met andere merken een stuk beter! Loewe Bild1-32 en Bild1-40 worden geleverd in een zwarte uitvoering en de Loewe One 55 wordt geleverd in een witte of zwarte uitvoering.

Bild 3 FHD

Bild 3 is ook leverbaar met optionele floorstand. Standaard geleverd met tablestand.

De nieuwe Loewe Bild 3.40 FHD is de jongste telg uit de Loewe familie. Deze tv doet niet onder voor zijn grote UHD broers. Loewe Bild 3.40 FHD is een Full HD toestel met 100 Hz techniek, een premium instapper met de bekende Loewe beeld en geluidskwaliteit. 2 x 20 watt geluidskwaliteit, uitgevoerd met een dubbele tuner voor opnemen en kijken tegelijkertijd via USB. Leverbaar in de kleur light grey en graphite grey voor de instapprijs van € 1399,-.

Loewe Bild 3.40 FHD wordt standaard geleverd met een Table Stand en zoals we gewend zijn biedt Loewe een reeks andere opstellingsmogelijkheden – van de draaibare vloerstandaard via racksystemen tot de klassieke wandmontage.

  

Bild 3 en Bild 5 zijn leverbaar in 2 kleuren: Light Grey en Graphite Grey.

BILD 3 UHD

DE SNELSTE ZAPPER ONDER DE TV’S!! DE SNELSTE OPSTARTTIJD!!

De nieuwe Loewe BILD3 UHD toestellen beschikken over een 4K Ultra HD-resolutie en diverse smart tv-mogelijkheden. Net als de modellen in de BILD5-serie beschikken de tv’s in de BILD3-serie over diverse smart tv-mogelijkheden. Het draait echter natuurlijk om de 4K Ultra HD resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. 4 x scherper als HD resolutie.

De Loewe BILD3 UHD heeft een hoogwaardig stereogeluidsconcept met een totaal muziekvermogen tot 2 x 40 watt met bass reflex. Met deze geluidskwaliteit hoor je direct het verschil met alle andere tv merken waar de luidsprekers aan de achterkant zijn verwerkt!

De tv’s beschikken over een Triple-Tuner, geschikt voor kabel, digitenne en satellietontvangst en een ingebouwde netwerkinterface.

De Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft toegang tot inhoud op Uitzending Gemist, de onlinevideotheek Videoland en de muziekstreamingdienst Deezer.

De Loewe BILD3 is verkrijgbaar in de kleuren graphitegrey en lightgrey in de beeldschermformaten 43 en 49. 55 inch is de Oled variant.

Loewe BILD3 wordt standaard geleverd met een Table Stand en zoals we gewend zijn biedt Loewe een reeks andere

opstellingsmogelijkheden – van de draaibare vloerstandaard via racksystemen tot de klassieke wandmontage.

BILD 5 UHD

DE MEEST COMPLETE MET OPNAMEMOGELIJKHEID!!

De nieuwe Loewe BILD5 UHD toestellen beschikken over een 4K Ultra HD-resolutie en diverse smart tv-mogelijkheden. Met de nieuwe Loewe BILD5 UHD tv’s kun je een televisieprogramma bekijken, tegelijkertijd een 2e programma opnemen. Standaard heeft deze tv een ingebouwde 1TB harde schijf aan boord. De Loewe BILD5 modellen beschikken over een hoge 4K Ultra HD-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. De tv’s kunnen beelden vanaf usb, het thuisnetwerk of het internet weergeven. Dankzij de Loewe Scaling technologie maakt van lage resolutie content Ultra HD-materiaal.

Ondanks zijn slanke lijnen brengt de Loewe BILD5 zoals u van de Loewe toestellen gewend bent een overtuigend geluid voort. Het naar voren gerichte, hoogwaardige stereogeluidsconcept heeftt een totaal vermogen tot 2 x 40 watt met bass reflex.

De Loewe BILD5 biedt toegang tot een Triple-Tuner,geschikt voor kabel, digitenne en satellietontvangst en de ingebouwde netwerkinterface die werkt met ingebouwd Wifi.

Loewe BILD5 wordt in de fabriek uitgerust met een verchroomde Table Stand. Overige opstellingen zijn optioneel verkrijgbaar.

De Loewe BILD5 is verkrijgbaar in de kleuren Cappuccino, Light Grey of Graphite.

Leverbaar in de beeldschermformaten 32 (HD), 40, 55 en 65 inch (55 en 65 inch is de Oled variant)

Over het geluid van een Loewe TV

Loewe televisies kenmerken zich door hun fraaie, moderne design. Met een Loewe TV haalt u behalve iets moois, ook een echte krachtpatser in huis op het gebied van beeld- en geluidkwaliteit. Bij Electro World Wim van den Broek vertellen we u er graag meer over. U bent altijd welkom om de modellen en opties in onze showroom te bekijken.
Loewe televisies beschikken over een uitzonderlijk goede geluidsweergave.

Loewe service

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar en aangesloten op diverse Loewe audiosystemen. Laat u in onze winkel adviseren welke Loewe producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u zelfs een persoonlijke demonstratie aanvragen.

Vraag een demonstratie aan