Samsung televisie

Electro World Wim vd Broek is Samsung Elite dealer, dat betekent dat u o.a. het topsegment van Samsung in onze winkel kunt bewonderen.

In ons Samsung assortiment hebben wij naast de topmodellen ook de instapserie, van full HD tot 4K Ultra HD en van LED tot QLED.

Natuurlijk hebben we ook naar de prijs gekeken, voor ieders budget is een toestel van Samsung te vinden.

Onze meest verkochte Samsung tv’s:

LED TU7070 serie

43-50-55-58-65-70-75 inch

4K Resolutie

50 Hz

Instap model

Qled 86 serie

49 inch

4K Resolutie

Full Led techniek

50 Hz techniek

Smart TV

Qled Q90T

55-65-75 inch

Full Led techniek

4K Resolutie

100 Hz techniek

Brede kijkhoek

Smart TV

Electro World Wim vd Broek is Samsung Frame dealer.

TV when it’s on, ART when it’s off

Zoek je een TV die als een schilderij opgaat in de stijl en inrichting van je woonkamer? Met The Frame biedt Samsung een perfecte combinatie van kunstbeleving en beeldkwaliteit . Een elegante TV die de woonkamer omtovert tot een kunstgalerij. In 2020 breidt Samsung The Frame categorie uit door twee nieuwe beeldmaten toe te voegen . Een 32” TV die je ook staand als fotolijst tentoon kunt stellen, en een grote 75” versie om jouw kunstwerk echt tot leven te laten komen.

Verwisselbare lijst

The Frame is er met verschillende gepersonaliseerde lijsten in diverse kleuren. Kies de lijst die perfect aansluit bij je kamer, je smaak, of het kunstwerk. Magneten zorgen ervoor dat hij gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden.

Als een echte lijst strak tegen de muur

Installeer The Frame gemakkelijk en snel met de No Gap Wall-Mount. Je hangt hem binnen een mum van tijd perfect strak tegen de muur. Hij is schitterend van alle kanten en past perfect in jouw interieur.

Alle kabels mooi weggewerkt

De ruimte rond The Frame blijft overzichtelijk opgeruimd. Met One Invisible Connection zijn alle kabels uit het zicht en via de One Connect Box kun je al je apparaten verbinden zonder rommelige kabels. Net als bij een echt schilderij.

Voelt je aanwezigheid

Als je weggaat, gaat het scherm uit om energie te besparen. Als je in de buurt bent, merkt de bewegingssensor je aanwezigheid op en gaat het scherm aan. Zo kun jij optimaal genieten van je favoriete kunst op je televisie.

Samsung Frame TV is leverbaar in 32-43-50-55-65-75 inch.

In onze showroom staan bovenstaande modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke Samsung producten voor u interessant zijn. Bekijk het assortiment op de website van Electro World Nederland.

Bekijk het complete assortiment Samsung TV’s