NAD

Al meer dan 40 jaar een begrip in de audio wereld: NAD audio.

NAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al meer dan 30 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en video-liefhebbers, die hogere eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen. Waarom zij uitgerekend voor NAD kiezen? Omdat NAD Hifi speciaal voor hen ontwikkeld werd door andere muziekliefhebbers.

NAD biedt de muziekliefhebber heel wat wils. Met zeer degelijke en enorm goed klinkende versterkers is NAD al ruim 40 jaar erg succesvol.

Kies een krachtige voor- en eindversterker combinatie of juist de compacte variant met alle gewenste streaming audio en aansluitmogelijkheden aan boord. Sluit daarop aan een cd speler of audio streamer en de installatie is compleet. Voor home cinema toepassingen zijn er krachtige AV receivers. Deze vormen het middelpunt van een geweldig home theater systeem. Ook de producten van Bluesound en DALI zijn te combineren om zodoende een draadloze multiroom streaming audio omgeving te creëren voor thuis of op kantoor.

Met NAD kunnen wij onze klanten een hoogwaardig product aanbieden.

In ons assortiment hebben we gekozen voor NAD stereo versterkers en cd spelers. Gecombineerd met diverse streaming merken zoals Bluesound, Sonos en Argon en een ruim aanbod aan luidsprekers kunnen we een prachtig klinkende geluidsinstallatie samenstellen.

Interesse in Home Cinema van NAD, ook dit kunnen wij leveren maar staat niet standaard in onze winkel.

Op ieder NAD component krijg je maar liefst 5 jaar garantie (na online aanmelding) op https://www.nadregistratie.nl/NL/NAD-Garantie