Beter geluid uit je flatscreen TV

Herkenbaar?

Heb je een prachtige nieuwe TV gekocht, is het geluid niet prettig of slecht verstaanbaar?

Doordat de huidige tv’s steeds dunner worden en de luidsprekers achter op het toestel zijn gemonteerd wordt de kwaliteit van het geluid steeds minder.

Gelukkig hebben wij van Electro World Wim vd Broek de oplossingen in huis!

In ons assortiment hebben wij audio oplossingen, van stereo tot home cinema. Van draad tot draadloos. En zeer eenvoudig in gebruik!

Onze doelstelling: een blije en tevreden klant!

Vanuit passie en ervaring is het voor mij iedere keer weer een uitdaging om samen met de klant de perfecte oplossing te vinden!

Paul Hendriks, TV en Audio Specialist

Er zijn van alle fabrikanten systemen te koop in zowel 2.1 als 5.1 te koop.

Bij Electro World Wim vd Broek hebben we diverse systemen demonstratie klaar staan, van alles in 1 oplossingen tot op maat pakketten met losse componenten en luidsprekers.

Bezoek hiervoor onze Sonos, Bluesound, Dali, Sennheiser pagina voor complete audio en tv systemen of breng een bezoek aan onze winkel in Boekel.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken met onze audiospecialist, dit kan door middel van het contact formulier op deze pagina.

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u een persoonlijke demonstratie aanvragen.