Jura Koffiemachines 

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur.

Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt.

Wij zijn trots dat we dit mooie merk in onze winkel in Boekel mogen vertegenwoordigen.

U vindt bij ons een assortiment Jura koffiemachines maar ook de Jura accessoires zoals waterfilters, ontkalkingstabletten, servies, etc.

Ook kunt u voor onderhoud aan uw Jura machine terecht bij Electro World Wim vd Broek in Boekel.

Electro World Wim vd Broek de Jura specialist in Noord Brabant.

Ons Jura assortiment:

Z10

Wereldprimeur:

De baanbrekende Z10 met P.R.G. voor warme en Cold-Brew-koffiespecialiteiten.

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast.

J8

De nieuwe generatie van de wereldwijd populaire J-serie zit vol technische innovaties voor een nog perfecter koffieresultaat.

De J8 beheerst het gehele spectrum van koffieklassiekers en nu zelfs nog meer specialiteiten.

De Sweet Foam-functie aromatiseert het melkschuim met elke siroop in de gewenste smaakrichting, zoetheid en intensiteit. Zo lukt zelfs een Sweet Latte met één druk op de knop. De molen P.A.G.2met een actieve maalgraadbewaking en de zetgroep van de achtste generatie met 3D-bereidingsproces zorgen te allen tijde voor een optimaal resultaat en een maximale smaak.

Voor een nog comfortabelere bediening herkent het Coffee Eye de plaatsing van het kopje en past het de selectie op het display automatisch aan de beschikbare

specialiteiten aan. Eenvoudiger kan niet. Ook bij het onderhoud: door de One-Touch melksysteemreiniging is dat in een oogwenk met één druk op de knop

gebeurd. De innerlijke waarden komen tot uiting in de uiterlijke vorm. Het volmaakte design geeft de kwaliteiten van de J8 een karakteristiek gezicht.

S8

Fenomenaal in compact design

De stijlvolle S8 in scherp, sculpturaal design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premium segment en weet zelfs te verrassen met een vleugje GIGA.

Het complete spectrum aan specialiteiten van espresso tot latte macchiato wordt met de stijlvolle S8 in excellente kwaliteit bereid. 15 specialiteiten stromen na aanraking van het touchscreen-kleurendisplay in het kopje. Dat is te danken aan talrijke topinnovaties. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen nog preciezer, twee keer zo snel en dat met volledig behoud van het aroma. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en garandeert ook bij espresso en ristretto een rijk bouquet aan aroma’s. Dankzij de technologie voor microschuim lukken met melk en melkschuim bekroonde trendspecialiteiten in perfectie.

E8

Genot, veelzijdigheid en luxe in perfectie

De jongste generatie van het succesvolste volautomaat-model E8 van JURA overtuigt met nieuw geïnterpreteerd design en maakt blij met voordelen die tot dusver alleen in de premiumklasse te vinden waren.

De Professional Aroma Grinder levert een ideaal maalresultaat, de modernste bereidingsprocessen laten de koffiearoma’s volledig tot ontplooiing komen en trendspecialiteiten lukken dankzij fluweelzacht melkschuim met fijne poriën beter dan ooit. De innovatieve E8 kan 17 verschillende specialiteiten bereiden – van de aromatische espresso tot de trendy cortado. Ook lange, milde specialiteiten zoals caffè Barista en lungo Barista kunnen in de beste koffiebarkwaliteit worden bereid. Een nieuw doorloopsysteem zorgt voor een bereiding volgens de beste barista-traditie. Wie het krachtiger wil, pept cappuccino, flat white en latte macchiato op via de extra functie Extra Shot.

Dankzij het geavanceerde doorloopsysteem wordt de melksysteemreiniging automatisch met één druk op de knop uitgevoerd. Nog een functie van de E8 die men uit de topseries van JURA kent. Bovendien overtuigt hij met nog intuïtiever gebruik en een kinderlijk eenvoudige bediening.

ENA 8

Compact, stijlvol, intuïtief – vers gemalen, niet uit capsules

De nieuwe, compacte, stijlvolle een kops volautomaat presenteert zich met zeer eenvoudige touch screen bediening en kunstmatige intelligentie: de wensen van de koffieliefhebbers worden door het display letterlijk van de vingertoppen afgelezen. Bovendien worden met een algoritme de persoonlijke voorkeuren herkend en wordt het startscherm automatisch daaraan aangepast.

De ENA 8 brengt iedereen in vervoering met 12 uitgelezen spe­cia­liteiten, waarbij zelfs de trendproducten cortado en caffè ­Barista niet ontbreken. Koffiegenot ontstaat niet door toeval, maar door innovaties als de compacte VC-zetgroep. Deze zorgt ervoor dat de koffie steeds onder ideale omstandigheden in het kopje ­stroomt. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) maakt het aroma bij de korte ristretto of espresso intenser. De technologie voor microschuim levert luchtig zacht melkschuim voor cappuccino en andere specialiteiten.

Slechts 27,1 × 32,3 × 44,5 cm. Allround design met chroomaccenten en rond waterreservoir in diamantlook.

E6

Nog meer specialiteiten voor nog meer genot

De E6 onderscheidt zich door eenvoudige bediening, een uitstekend koffieresultaat en een helder design. Aan de voorzijde geplaatste toetsen en een moderne kleurendisplay brengen u met één druk op de knop direct waar u wilt zijn.

De nieuwe E6 scoort voor veelzijdigheid en esthetiek. Behalve de koffieklassiekers en de specialiteiten met melkschuim kan de E6 ook caffè Barista, lungo Barista, espresso doppio en espresso macchiato bereiden. Het chique, verchroomde kopjesplateau vormt het ideale po­dium waarop alle specialiteiten perfect voor het voetlicht worden gebracht. Het pulserend extractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en staat ook bij korte specialiteiten garant voor een maximaal aroma.

C8

Klein formaat, groot genot

De C8 vormt het fundament voor de nieuwe Premium Economy-klasse van JURA. Met de compacte afmetingen, het krachtige binnenwerk en de stijlelementen

van de Premium-klasse weet de C8 bijzonder koffiegenot te creëren.

Het apparaat volgt het minimalistische principe en beheerst klassieke specialiteiten zoals koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato.

Uitgerust met de Professional Aroma Grinder (P.A.G.) garandeert deze een maximum aan aroma. Koffie- en melkhoeveelheid evenals de intensiteit kunnen bij de

C8 moeiteloos aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast.

E4

Koffie puur natuur

Hier is hij dan, de ideale full-size-volautomaat E4 voor iedereen die zich volledig op de essentie wil concentreren: perfect koffiegenot.

Bij specialiteiten met zwarte koffie worden de sterke punten van de E4 meteen duidelijk. De professionele Aroma-molen, de achtste generatie zetgroepen en het 3D-bereidingsproces zorgen voor een vol aroma. Natuurlijk altijd vers gemalen, en niet uit capsules. Er kan uit drie sterkten worden gekozen. Via het intuïtieve symbooldisplay krijgt u met slechts één druk op de toets meteen wat u wilt. De heet waterbereiding is de perfecte aanvulling op de beschikbare functies.

Niet alleen in zijn eigenschappen maar ook in zijn design is de E4 gericht op de essentie. Het vereenvoudigde design met zeer nauwkeurige afwerking onderstreept de premium kwaliteit nog eens extra.

ENA 4

Eenvoudig goede koffie

Hoe heet het eenvoudigste recept voor de bereiding van een bijzonder kopje koffie? ENA 4, de nieuwe, kleine een kops volautomaat van JURA, waarin veel ervaring en passie voor intelligente producten zitten. En dat proef je.

Toets indrukken en genieten – zo simpel kan de bediening van ENA 4 worden samengevat. Er kunnen vooraf drie aromaniveaus en gemalen koffie worden geselecteerd. Volgens JURA’s motto «vers gemalen, niet uit capsules» zorgt de AromaG3-molen voor extra snel malen met volledig behoud van het aroma.

Met één druk op de toets genieten dankzij eenvoudige bediening en voorkeuzefuncties. De kleine ENA 4 is slechts 27,1 cm breed, 32,3 cm hoog en 44,5 cm diep – zo past zij overal gemakkelijk tussen. Ook optisch weet zij te charmeren. De varianten Full Metropolitan Black en Full Nordic White staan voor heldere en ingetogen elegantie; het cilindervormige waterreservoir in diamantlook zorgt voor een stijlvol accent.

Onderhoudsproducten

Preventief onderhoud aan een JURA volautomaat is niet noodzakelijk. Dankzij de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s blijft de JURA volautomaat in prima conditie en kunt u genieten van de vele koffiespecialiteiten, mits u altijd de onderhoudsmeldingen tijdig opvolgt en hierbij uitsluitend gebruik maakt van originele JURA-onderhoudsproducten.

3 in 1 reinigingstablet

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang.

 

2 in 1 ontkalkingstabletten 3×3

Kalk is de grootste vijand van alle volautomaten voor koffiespecialiteiten

De speciaal voor JURA koffie-volautomaten ontwikkelde ontkalkingstabletten met geoptimaliseerde oplostijd zorgen voor een grondige, effectieve en duurzame ontkalking.

 

Groot verpakking ontkalking tabletten 36 stuks

 

CLARIS Smart-filterpatroon

Koffie bestaat voor ruim 98 procent uit water. De perfecte kwaliteit van het water is dan ook van cruciaal belang voor een volmaakt koffieresultaat. Met CLARIS Smart zorgt JURA voor een ware revolutie op het gebied van waterfiltratie. Voor het eerst communiceert een volautomaat* dankzij de moderne RFID-technologie (Radio-frequency Identification) permanent met de filter. Deze herkent of een filter geplaatst is, en activeert vervolgens automatisch de juiste modus. Bovendien wordt voortdurend informatie over het filtergebruik verzameld, en wordt een melding uitgegeven als de filter uitgewerkt is. Hierdoor is niet alleen de filtervervanging ongekend eenvoudig, maar is CLARIS Smart eveneens in staat om effectief te functioneren.

Voordeel van een Claris filter patroon t.o.v. ontkalkingstabletten: na vervangen van een filter kan er direct weer koffie worden gezet, het ontkalking proces met tabletten neemt enige tijd in beslag.

 

CLARIS Smart-filterpatroon

Groot verpakking 3 stuks

 

Dankzij de technologie voor microschuim van JURA kunnen koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato of flat white op het allerhoogste niveau worden bereid. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is de melksysteemreiniger in de vorm van minitabs ontwikkeld. In combinatie met het automatische reinigingsprogramma verwijderen ze melkvetten en eiwitten uiterst effectief. De hierdoor altijd hygiënisch schone leidingen garanderen een luchtig en fluweelzacht melkschuimresultaat met fijne poriën.

JURA Servicetarieven

Preventief onderhoud aan een JURA volautomaat is niet noodzakelijk. Dankzij de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s blijft de JURA volautomaat in prima conditie en kunt u genieten van de vele koffiespecialiteiten, mits u altijd de onderhoudsmeldingen tijdig opvolgt en hierbij uitsluitend gebruik maakt van originele JURA onderhoudsproducten.

JURA hanteert servicetarieven voor onderhoud en herstel aan JURA producten, klik hier!

Zin in echte koffie gekregen? Op zoek naar de betere kwaliteit? Zoek dan niet verder! 

In onze winkel in Boekel kunt u de koffie proeven en kopen van Usawa, de koffiebrander uit Veghel en een uitgebreid advies krijgen over Jura koffiemachines.

Met de koffie van Usawa steunen wij projecten in Afrika. Eerlijke koffie met een heerlijke smaak.

Vers uit vooraad leverbaar: Usawa Bonengang, Homeblend en Espresso.

Kijk voor meer informatie op: https://www.usawa.coffee