Beoordeling 9.2 gebaseerd op 184 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bluesound

Home » Assortiment » Audio » Bluesound
Bluesound2018-04-02T19:08:52+00:00

draadloos audiosysteem

Welkom op onze Bluesound streaming pagina. Bij Electro World Wim vd Broek in Boekel hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met streaming audio van Sonos.

Maar…….. je hebt goed, beter en je hebt Bluesound.

Bluesound is een eersteklas slim muzieksysteem van audiofiele kwaliteit dat bestaat uit draadloze HiFi-luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee je alle muziek die ooit is opgenomen draadloos naar elke kamer in je huis kunt streamen.

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen, die een belofte van perfecte, draadloze digitale hifi willen waarmaken. Als ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers die een leven lang in de muziekindustrie hebben gewerkt nemen we met minder dan perfectie geen genoegen. Velen van ons waren er in de jaren ’70 ook al bij, toen we met het inmiddels wereldberoemde NAD pionierden in de hifi. En we streven nog steeds onvermoeibaar een perfecte muziekweergave met innovatieve technologie na. Wij zijn niet het zoveelste computerbedrijf, bij ons gaat het om muziek.

Een beter tv geluid met de Bluesound Soundbar i.c.m. de ultra platte subwoofer, of gewoon lekker naar muziek luisteren met de Bluesound componenten.

De kracht van Bluesound zit in geluidskwaliteit en simpele bediening. U kunt zelfs met iedere afstandsbediening Bluesound bedienen en iedere luidspreker kan op de tv worden aangesloten. Wat veel merken niet kunnen, kan met Bluesound wel. U kunt zelf radiozenders programmeren met uw eigen tv afstandsbediening. Hoe makkelijk kan het zijn. De eenvoud is zal u verrassen!

Bluesound kopen of luisteren? Electro World Wim vd Broek is de dealer voor Bluesound voor Noord Brabant.

De Bluesound producten

Bluesound draadloos multiroom audio systeem

Bluesound Soundbar

     € 999,=

Voor de ultieme TV en muziek beleving

De Bluesound Soundbar is niet alleen perfect om het tv geluid te verbeteren, met de Bluesound Soundbar haalt u ook een perfecte stereo luidspreker in huis. Stream al je favoriete muziek met 1 druk op de knop!

Ontdek de geweldige audiokwaliteit alsof u naar kwaliteit luidsprekers luistert.

De Bluesound Soundbar is uit te breiden met de compacte uiterst platte Bluesound Subwoofer. Het apparaat heeft naast een optische audio ingang, ook een analoge audioingang en zelfs een usb aansluiting om je favoriete muziek vanaf een usb stick af te spelen. Dankzij de leerfunctie van de afstandsbediening van de tv is het apparaat eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Zelfs je favoriete radiozenders kunt u onder de knoppen van de tv afstandsbediening programmeren. Zelf een ophangbeugel wordt bijgeleverd!

Nu ook leverbaar in de kleur wit!

Vanaf heden is het systeem beschikbaar in echt dolby 4.1! Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Bluesound Sub

     € 699,=     setprijs € 1498,=

De perfecte match.

Meer film en muziek beleving met de Bluesound Subwoofer. Deze uiterst platte subwoofer is makkelijk draadloos aan te sluiten en heeft weinig ruimte nodig.

Perfect i.c.m. de Bluesound Soundbar voor de ultieme film of muziek prestaties.

Koop je een Bluesound Soundbar en een Bluesound Sub, profiteer van de speciale setprijs van € 1498,=

Nu ook leverbaar in de kleur wit!

Pulse Flex

     € 349,= wit of zwart

ULTRA-COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

PULSE FLEX is een baanbrekende tweeweg luidspreker die het beste levert van prestaties én draagbaarheid. Hang een paartje in de hoeken van een grote kamer voor een compleet stereobeeld, verstop er een op een boekenplank, neem er een mee naar buiten voor op de tuintafel of steek hem in uw tas voor bij de picknick. Hij zal uw idee over de kwaliteit van draagbare hifi veranderen.

Deze compacte luidspreker is zelfs te bedienen zonder smartphone of tablet, er zitten 5 presets op de speakers om uw favoriete radiostations direct op te roepen, ook het volume kan worden bediend op de luidspreker.

De Bluesound Pulse Flex is voorzien van een USB aansluiting, analoge en digitale ingang en zelfs een hoofdtelefoon aansluiting.

Met de los verkrijgbare accupack  a € 99,= maakt u de speaker echt kabelloos!

Pulse Mini

     € 599,= wit of zwart

COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

Plaats de PULSE MINI op elke boekenplank, elk dressoir of elk nachtkastje en hoor het verschil wat 60 Watt in elke kamer kan maken.

Deze luidspreker heeft een USB aansluiting, analoge en digitale ingangen en is te programmeren met iedere infrarood afstandsbediening. Kies met uw afstandsbediening uw favoriete radiozender en bedien het volume. Uiteraard is de luidspreker ook te bedienen met de app op uw telefoon, tablet of via de pc of laptop. Uiteraard mist u ook bij deze speaker de hoofdtelefoonaansluiting niet.

Alle Bluesound luidsprekers hebben zelf een wek functie aan boord. Instellen, favoriete muziek kiezen en blij wakker worden!

Pulse 2

     € 799,= wit of zwart

De Bluesound Pulse 2 is het vlaggenschip van Bluesound’s luidsprekers. Met 80 Watt en 3 hoge kwaliteit luidspreker-units is de Bluesound Pulse 2 in staat een zeer gedetailleerde luisterervaring te bieden van hoge tot lage tonen.

Ook deze luidspreker is voorzien van een USB aansluiting om je favoriete tracks af te spelen, een analoge en digitale ingang, hoofdtelefoon aansluiting. Uiteraard kunt u met uw eigen infrarode afstandsbediening de favoriete radiozenders en volumefuncties programmeren.

Alle Bluesound luidsprekers hebben aptX® draadloze Bluetooth ingebouwd zodat ook zonder netwerk naar muziek kan worden geluisterd.

Node

     € 549,= wit of zwart

De Bluesound Node maakt van iedere bestaande geluidsinstallatie een compleet nieuw streamingsysteem.

Sluit de Node analoog of digitaal aan en stream eenvoudig uw favoriete muziek. Het is zelfs mogelijk om uw flatscreen digitaal aan te sluiten voor een perfecte geluidsoverdracht. Dankzij de leerfunctie kunt u met uw eigen infrarood afstandsbediening de Node programmeren, kies uw favoriete radiostations en regel het volume. Ook kunt u ongestoord via iedere hoofdtelefoon luisteren. Uiteraard is ook bij de Node aptX® draadloze Bluetooth ingebouwd. De Bluesound Node is zelfs op het apparaat te bedienen. Laat de telefoon of tablet maar liggen.

Power Node 2

     € 899,= wit of zwart

De Bluesound PowerNode 2 is een high-resolution mediaplayer met een hoogwaardige ingebouwde versterker van 2x 60 watt.

Met de Bluesound PowerNode 2 maakt u gebruik van uw eigen luidsprekers, de versterker is sterk genoeg om zowel boekenplank als zuil luidsprekers moeiteloos aan te sturen.

Ook heeft de Bluesound PowerNode 2 ingebouwde Bluetooth aptX, een optische en analoge ingang, hoofdtelefoon aansluiting, subwoofer uitgang. En ook programmeerbaar met iedere infrarood afstandsbediening om uw 5 favoriete radiozenders direct op te roepen en om het volume te kunnen bedienen zonder gebruik te hoeven maken van telefoonn, tablet of pc.

Vault 2

     € 1299,= wit of zwart

VAULT 2 Rippen. Opslaan. Downloaden

Bent u in het bezit van een flinke collectie cd’s? Dan is de Bluesound Vault 2 de oplossing om deze te digitaliseren!

Rip al uw cd’s in hoge kwaliteit of naar ruimte besparende mp3, of allebei tegelijk. Bewaar ze op een speciale, ultrastille 2GB harde schijf (uit te breiden) – zonder dat u een computer nodig heeft. Benader en deel uw complete digitale muziekcollectie en stream hem in studiokwaliteit naar meerdere kamers in uw hele huis.

Sluit de Bluesound Vault 2 aan op uw eigen geluidsinstallatie en geniet van uw eigen muziek. De Vault 2 is voorzien van digitale en analoge uitgangen, subwoofer uitgang, hoofdtelefoon aansluiting, touch bediening. Uiteraard kan ook iedere infrarood afstandsbediening worden geprogrammeerd voor 5 favoriete radiostations en voor volume regelingen. Het interne cd loopwerk is bedoeld om cd’s te rippen, niet om af te spelen.

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke Bluesound producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u zelfs een persoonlijke demonstratie aanvragen.

Vraag een demonstratie aan