BluOS 4.0: de Bluesound app is compleet vernieuwd!

Om Bluesound 4.0 te gebruiken: Update eerst de BluOS app op je telefoon of tablet en dan de speler(s)

 BluOS 4.0 ondersteunt alle generaties Bluesound/BluOS-producten.

In 4.0 is een overgangsfunctie ingebouwd waarmee klanten kunnen terugkeren naar de vorige versie van de BluOS App, als ze hun ervaring op dit moment liever niet willen verbeteren. Deze optie zal voor een korte tijd beschikbaar zijn, voordat alle klanten uiteindelijk wordt gevraagd om definitief over te stappen naar 4.0. De optie is beschikbaar in het instellingenmenu van de app.

Bluesound is een slim muzieksysteem van audiofiele kwaliteit dat bestaat uit draadloze HiFi-luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee je alle muziek die ooit is opgenomen draadloos naar elke kamer in je huis kunt streamen.

Je hebt Sonos en voor de echte liefhebber is er Bluesound!

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen.

Een beter tv geluid met de Bluesound Soundbar+ i.c.m. de ultra platte subwoofer, of gewoon lekker naar muziek luisteren met de Bluesound componenten.

De kracht van Bluesound zit hem in de geluidskwaliteit en simpele bediening.

U kunt zelfs met de los verkrijgbare RC1 afstandsbediening Bluesound bedienen en iedere luidspreker kan op de tv worden aangesloten.

Wat veel merken niet kunnen, kan met Bluesound wel. U kunt zelf radiozenders programmeren met de Bluesound afstandsbediening.

Hoe makkelijk kan het zijn.

De eenvoud is zal u verrassen!De kwaliteit van het geluid ook!

Eenvoud in bediening!

Geïnteresseerd in Bluesound? Electro World Wim vd Broek is de Bluesound dealer in Boekel Noord Brabant.

In onze kijk en luister bioscoop leggen wij u graag het verschil uit tussen Sonos, Bluesound en de andere merken.

Bluesound Soundbar+

Voor de ultieme TV en muziek beleving

Til uw thuisbioscoop naar een nieuwe dimensie met de Pulse Soundbar+, compatibel met Dolby Atmos voor volledig meeslepend geluid.

De Pulse Soundbar+ is ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw bestaande tv-opstelling en de met Atmos gecodeerde geluidservaring te verbeteren

met een precisie die u het gevoel geeft dat u zich midden in de actie bevindt

De Bluesound Soundbar Plus is niet alleen perfect om het tv geluid te verbeteren, met de Bluesound Soundbar Plus haalt u ook een perfecte stereo luidspreker

in huis. Stream al je favoriete muziek met 1 druk op de knop!

Ontdek de geweldige audiokwaliteit alsof u naar kwaliteit luidsprekers luistert.

De Bluesound Soundbar+ heeft naast een HDMI ARC ingang ook een optische en analoge audio ingang en zelfs een usb aansluiting om je favoriete muziek af te spelen.

De Bluesound Soundbar+ is uit te breiden met de compacte uiterst platte Bluesound Subwoofer of iedere Subwoofer d.m.v. een vaste tulpkabel.

Dankzij de leerfunctie is iedere afstandsbediening te gebruiken om de soundbar te bedienen zonder gebruikt te hoeven maken van de Bluesound app. Programmeer bijvoorbeeld je favoriete radiozenders onder de knoppen van de afstandsbediening voor nog meer bedienings comfort. In onze winkel geven we graag een demonstratie.

De Bluesound Soundbar+ wordt geleverd inclusief een ophangbeugel.

Ook leverbaar in de kleur wit!

Bluesound Sub+

De perfecte match.

Meer film en muziek beleving met de Bluesound Subwoofer. Deze uiterst platte subwoofer is makkelijk draadloos aan te sluiten en heeft weinig ruimte nodig.

Kan gecombineerd worden met de Bluesound Pulse Soundbar of iedere Bluesound luidspreker.

Ook leverbaar in de kleur wit!

TS100 Universele tv standaard

De TS100 universele TV Standaard voor de PULSE SOUNDBAR is de ultieme oplossing voor het toevoegen van high-res audio aan uw TV wanneer de ruimte

beperkt is. Plaats uw tv boven de TS100 en gebruik vervolgens de meegeleverde wandmontagebeugel van de PULSE SOUNDBAR om de soundbar onder uw tv te

plaatsen waardoor deze één geheel vormen.

Tot 65 inch met een gewicht tot 35 KG

 

Het Canadese luidsprekermerk PSB Speakers heeft de Alpha iQ serie, een compacte actieve tweeweg luidspreker die draadloos muziek kan ontvangen. De Alpha iQ onderscheidt zich van veel andere actieve luidsprekers door het feit dat BluOS van Bluesound is ingebouwd.

Compleet met een HDMI ARC aansluiting, analoge en digitale input (phono compatible) en zelfs een sub out ontbreekt niet.

Sluit de speakers aan, download de Bluesound app en het feest kan beginnen. Uiteraard te beluisteren bij Electro World Wim vd Broek in Boekel.

Bluesound Pulse 2i

De Bluesound Pulse 2i is het vlaggenschip van Bluesound’s luidsprekers. Met 80 Watt en 3 hoge kwaliteit luidspreker-units is de Bluesound Pulse 2i in staat een zeer gedetailleerde luisterervaring te bieden van hoge tot lage tonen.

Ook deze luidspreker is voorzien van een USB aansluiting om je favoriete tracks af te spelen, een analoge en digitale ingang, hoofdtelefoon aansluiting. Uiteraard kunt u met uw eigen infrarode afstandsbediening de favoriete radiozenders en volumefuncties programmeren.

Alle Bluesound luidsprekers hebben aptX® draadloze Bluetooth ingebouwd zodat ook zonder netwerk naar muziek kan worden geluisterd.

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound Pulse Mini 2i

COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

Plaats de PULSE MINI 2i op elke boekenplank, elk dressoir of elk nachtkastje en hoor het verschil wat 60 Watt in elke kamer kan maken.

Deze luidspreker heeft een USB aansluiting, analoge en digitale ingangen en is te programmeren met iedere infrarood afstandsbediening. Kies met uw afstandsbediening uw favoriete radiozender en bedien het volume. Uiteraard is de luidspreker ook te bedienen met de Bluesound app op uw telefoon, tablet of via de pc of laptop. Uiteraard mist u ook bij deze speaker de hoofdtelefoonaansluiting niet.

Alle Bluesound luidsprekers hebben zelf een wek functie aan boord. Instellen, favoriete muziek kiezen en blij wakker worden!

In zwarte en witte uitvoering.

Bluesound Pulse M P230

COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

De PULSE M is een draadloze multiroom streaming stereo speaker die een meeslepende audiofiele luisterervaring creëert. De PULSE M biedt een heldere en weelderige klank aan vanuit bijna elke luisterhoek, waardoor dit model het meest veelzijdige product in zijn klasse is. Het 360 graden geluidsbeeld wordt mogelijk gemaakt door een omnidirectionele 5 1/4″ woofer en twee 3/4″ tweeters die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. Aangedreven door een slimme DSP-versterker met 80 watt vermogen, worden dynamisch bereik, frequentie en feedback slim geregeld.

Dankzij de 360°-audio-ervaring van de PULSE M is het geen probleem om als zelfstandige luidspreker nagenoeg iedere ruimte te vullen. Ondertussen zorgt de audiofiele techniek er voor dat de PULSE M ook als stereopaar kan worden gekoppeld, om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een ultrabreed geluidsbeeld. TV-, filmkijkers en gamers kunnen de PULSE M gebruiken als onderdeel van een BLUESOUND Dolby Surround thuisbioscoopgroep om een werkelijk indrukwekkende ervaring te creëren.

In zwarte en witte uitvoering.

Bluesound Pulse Flex 2i

ULTRA-COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

PULSE FLEX 2i is een baanbrekende tweeweg luidspreker die het beste levert van prestaties én draagbaarheid. Hang een paartje in de hoeken van een grote kamer voor een compleet stereobeeld, verstop er een op een boekenplank, neem er een mee naar buiten voor op de tuintafel of steek hem in uw tas voor bij de picknick. Hij zal uw idee over de kwaliteit van draagbare hifi veranderen.

Deze compacte luidspreker is zelfs te bedienen zonder smartphone of tablet, er zitten 5 presets op de speakers om uw favoriete radiostations direct op te roepen, ook het volume kan worden bediend op de luidspreker.

De Bluesound Pulse Flex 2i is voorzien van een USB aansluiting, analoge en digitale ingang en zelfs een hoofdtelefoon aansluiting.

Met de los verkrijgbare accupack maakt u de speaker echt kabelloos!

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound PowerNode N330

De Bluesound PowerNode N330 is een high-resolution mediaplayer met een hoogwaardige ingebouwde versterker van 2x 80 watt.

Met de Bluesound PowerNode N330 maakt u gebruik van uw eigen luidsprekers, de versterker is sterk genoeg om zowel boekenplank als zuil luidsprekers moeiteloos aan te sturen. Het nieuwste model is nu voorzien van HDMI ARC voor volledige controle met uw tv afstandsbediening.

Ook heeft de Bluesound PowerNode N330 ingebouwde Bluetooth aptX, 2x optische of analoge ingang, hoofdtelefoon aansluiting, subwoofer uitgang. En ook programmeerbaar met iedere infrarood afstandsbediening om uw 5 favoriete radiozenders direct op te roepen en om het volume te kunnen bedienen zonder gebruik te hoeven maken van telefoon, tablet of pc.

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound PowerNode Edge N230

De Bluesound PowerNode Edge N230 is een high-resolution mediaplayer met een hoogwaardige ingebouwde versterker van 2x 40 watt.

Met de Bluesound PowerNode Edge N230 maakt u gebruik van uw eigen luidsprekers, de versterker is sterk genoeg om boekenplank moeiteloos aan te sturen.

De Bluesound PowerNode Edge N230 is voorzien van HDMI ARC voor volledige controle met uw tv afstandsbediening.

Ook heeft de Bluesound PowerNode N330 ingebouwde Bluetooth aptX, 1 x optische of analoge ingang, hoofdtelefoon aansluiting, subwoofer uitgang. En ook programmeerbaar met iedere infrarood afstandsbediening om uw 10 favoriete radiozenders direct op te roepen en om het volume te kunnen bedienen zonder gebruik te hoeven maken van telefoon, tablet of pc.

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound Node 130i

De Bluesound Node 130i HDMI maakt van iedere bestaande geluidsinstallatie een compleet nieuw streamingsysteem.

Sluit de Node analoog of digitaal aan en stream eenvoudig uw favoriete muziek. Via de usb ingang is het eenvoudig om muziek af te spelen vanaf usb of harde schijf.

Het is nu zelfs mogelijk om uw flatscreen via HDMI aan te sluiten voor een perfecte geluidsoverdracht en eenvoudige bediening met de tv afstandsbediening.

De Node 130i heeft een hoofdtelefoon aansluiting maar er kan ook via bluetooth verbinding worden gemaakt met draadloze bluetooth hoofdtelefoons.

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound Hub

De Bluesound Hub is de oplossing voor draadloos streamen vanaf je favoriete muziekbron.

Sluit een cd speler, cassettedeck, platenspeler of je tv aan op de Bluesound Hub en koppel deze met je Bluesound muzieksysteem.

Bluesound Hub heeft analoge en digitale aansluiten waaronder ook een HDMI ARC.

Elke HUB kan tegelijkertijd één digitale en één analoge bron streamen, en er kunnen tot vier HUB’s worden ondersteund op één netwerk.

Bluesound Vault 2

Bent u in het bezit van een flinke collectie cd’s? Dan is de Bluesound Vault 2 de oplossing om deze te digitaliseren!

Rip al uw cd’s in hoge kwaliteit of naar ruimte besparende mp3, of allebei tegelijk. Bewaar ze op een speciale, ultrastille 2GB harde schijf (uit te breiden) – zonder dat u een computer nodig heeft. Benader en deel uw complete digitale muziekcollectie en stream hem in studiokwaliteit naar meerdere kamers in uw hele huis.

Sluit de Bluesound Vault 2 aan op uw eigen geluidsinstallatie en geniet van uw eigen muziek. De Vault 2 is voorzien van digitale en analoge uitgangen, subwoofer uitgang, hoofdtelefoon aansluiting, touch bediening. Uiteraard kan ook iedere infrarood afstandsbediening worden geprogrammeerd voor 5 favoriete radiostations en voor volume regelingen. Het interne cd loopwerk is bedoeld om cd’s te rippen, niet om af te spelen.

In zwarte of witte uitvoering.

Klik op de afbeelding voor Bluesound support en downloads.

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke Bluesound producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u zelfs een persoonlijke demonstratie aanvragen.