draadloos muziek systeem

Welkom op onze Bluesound streaming pagina. Bij Electro World Wim vd Broek in Boekel hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring met streaming audio van Sonos.

Maar…….. je hebt goed, beter en je hebt Bluesound.

Bluesound is een eersteklas slim muzieksysteem van audiofiele kwaliteit dat bestaat uit draadloze HiFi-luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee je alle muziek die ooit is opgenomen draadloos naar elke kamer in je huis kunt streamen.

Bluesound is een samenwerking tussen muziekliefhebbers en audiofielen.

Een beter tv geluid met de Bluesound Soundbar i.c.m. de ultra platte subwoofer, of gewoon lekker naar muziek luisteren met de Bluesound componenten.

De kracht van Bluesound zit in geluidskwaliteit en simpele bediening.

U kunt zelfs met de los verkrijgbare afstandsbediening Bluesound bedienen en iedere luidspreker kan op de tv worden aangesloten.

Wat veel merken niet kunnen, kan met Bluesound wel. U kunt zelf radiozenders programmeren met de Bluesound afstandsbediening.

Hoe makkelijk kan het zijn.

De eenvoud is zal u verrassen!De kwaliteit van het geluid ook!

Geinteresseerd in Bluesound?  Electro World Wim vd Broek is de dealer voor Bluesound voor Noord Brabant.

In onze luister bioscoop leggen wij u graag het verschil uit tussen de diverse streaming merken.

Bluesound Soundbar Plus

€ 999,-

Voor de ultieme TV en muziek beleving

De Bluesound Soundbar Plus is niet alleen perfect om het tv geluid te verbeteren, met de Bluesound Soundbar Plus haalt u ook een perfecte stereo luidspreker in huis. Stream al je favoriete muziek met 1 druk op de knop!

Ontdek de geweldige audiokwaliteit alsof u naar kwaliteit luidsprekers luistert.

De Bluesound Soundbar Plus heeft naast een HDMI ARC ingang ook een optische en analoge audio ingang en zelfs een usb aansluiting om je favoriete muziek af te spelen.

De Bluesound Soundbar Plus is uit te breiden met de compacte uiterst platte Bluesound Subwoofer of iedere Subwoofer d.m.v. een vaste tulpkabel.

Dankzij de leerfunctie is iedere afstandsbediening te gebruiken om de soundbar te bedienen zonder gebruikt te hoeven maken van de Bluesound app. Programmeer bijvoorbeeld je favoriete radiozenders onder de knoppen van de afstandsbediening voor nog meer bedienings comfort. In onze winkel geven we graag een demonstratie.

De Bluesound Soundbar Plus wordt geleverd inclusief een ophangbeugel.

Ook leverbaar in de kleur wit!

Bluesound Sub+

€ 899,- (setprijs € 1749,-)

De perfecte match.

Meer film en muziek beleving met de Bluesound Subwoofer. Deze uiterst platte subwoofer is makkelijk draadloos aan te sluiten en heeft weinig ruimte nodig.

Kan gecombineerd worden met de Bluesound Pulse Soundbar of iedere Bluesound luidspreker.

Koop je een Bluesound Soundbar en een Bluesound Sub, profiteer van de speciale setprijs van € 1749,=

Ook leverbaar in de kleur wit!

De TS100 universele TV Standaard voor de PULSE SOUNDBAR is de ultieme oplossing voor het toevoegen van high-res audio aan uw TV wanneer de ruimte

beperkt is. Plaats uw tv boven de TS100 en gebruik vervolgens de meegeleverde wandmontagebeugel van de PULSE SOUNDBAR om de soundbar onder uw tv te

plaatsen waardoor deze één geheel vormen.

Tot 65 inch met een gewicht tot 35 KG

€329,=

Bluesound Pulse Flex 2i

€ 349,-

ULTRA-COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

PULSE FLEX 2i is een baanbrekende tweeweg luidspreker die het beste levert van prestaties én draagbaarheid. Hang een paartje in de hoeken van een grote kamer voor een compleet stereobeeld, verstop er een op een boekenplank, neem er een mee naar buiten voor op de tuintafel of steek hem in uw tas voor bij de picknick. Hij zal uw idee over de kwaliteit van draagbare hifi veranderen.

Deze compacte luidspreker is zelfs te bedienen zonder smartphone of tablet, er zitten 5 presets op de speakers om uw favoriete radiostations direct op te roepen, ook het volume kan worden bediend op de luidspreker.

De Bluesound Pulse Flex 2i is voorzien van een USB aansluiting, analoge en digitale ingang en zelfs een hoofdtelefoon aansluiting.

Met de los verkrijgbare accupack  a € 99,= maakt u de speaker echt kabelloos!

Combiprijs Pulse Flex 2i en Accupack: € 399,=

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound Pulse Mini 2i

€ 599,-

COMPACTE ALLES-IN-1 DRAADLOZE LUIDSPREKER VAN STUDIOKWALITEIT

Plaats de PULSE MINI 2i op elke boekenplank, elk dressoir of elk nachtkastje en hoor het verschil wat 60 Watt in elke kamer kan maken.

Deze luidspreker heeft een USB aansluiting, analoge en digitale ingangen en is te programmeren met iedere infrarood afstandsbediening. Kies met uw afstandsbediening uw favoriete radiozender en bedien het volume. Uiteraard is de luidspreker ook te bedienen met de Bluesound app op uw telefoon, tablet of via de pc of laptop. Uiteraard mist u ook bij deze speaker de hoofdtelefoonaansluiting niet.

Alle Bluesound luidsprekers hebben zelf een wek functie aan boord. Instellen, favoriete muziek kiezen en blij wakker worden!

In zwarte en witte uitvoering.

Bluesound Pulse 2i

€799,-

De Bluesound Pulse 2i is het vlaggenschip van Bluesound’s luidsprekers. Met 80 Watt en 3 hoge kwaliteit luidspreker-units is de Bluesound Pulse 2i in staat een zeer gedetailleerde luisterervaring te bieden van hoge tot lage tonen.

Ook deze luidspreker is voorzien van een USB aansluiting om je favoriete tracks af te spelen, een analoge en digitale ingang, hoofdtelefoon aansluiting. Uiteraard kunt u met uw eigen infrarode afstandsbediening de favoriete radiozenders en volumefuncties programmeren.

Alle Bluesound luidsprekers hebben aptX® draadloze Bluetooth ingebouwd zodat ook zonder netwerk naar muziek kan worden geluisterd.

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound Node 2i/130i

€549,=

De Bluesound Node 2i HDMI maakt van iedere bestaande geluidsinstallatie een compleet nieuw streamingsysteem.

Sluit de Node analoog of digitaal aan en stream eenvoudig uw favoriete muziek. Via de usb ingang is het eenvoudig om muziek af te spelen vanaf usb of harde schijf.

Het is nu zelfs mogelijk om uw flatscreen via HDMI aan te sluiten voor een perfecte geluidsoverdracht en eenvoudige bediening met de tv afstandsbediening.

De Node 2i heeft een hoofdtelefoon aansluiting maar er kan ook via bluetooth verbinding worden gemaakt met draadloze bluetooth hoofdtelefoons.

In zwarte of witte uitvoering.

Bluesound PowerNode 2i/N330

€ 899,-

De Bluesound PowerNode 2i is een high-resolution mediaplayer met een hoogwaardige ingebouwde versterker van 2x 60 watt.

Met de Bluesound PowerNode 2i maakt u gebruik van uw eigen luidsprekers, de versterker is sterk genoeg om zowel boekenplank als zuil luidsprekers moeiteloos aan te sturen. Het nieuwste model is nu voorzien van HDMI ARC voor volledige controle met uw tv afstandsbediening.

Ook heeft de Bluesound PowerNode 2i ingebouwde Bluetooth aptX, 2x optische of analoge ingang, hoofdtelefoon aansluiting, subwoofer uitgang. En ook programmeerbaar met iedere infrarood afstandsbediening om uw 5 favoriete radiozenders direct op te roepen en om het volume te kunnen bedienen zonder gebruik te hoeven maken van telefoonn, tablet of pc.

In witte of zwarte uitvoering.

Bluesound Vault 2

€ 1299,-

Bent u in het bezit van een flinke collectie cd’s? Dan is de Bluesound Vault 2 de oplossing om deze te digitaliseren!

Rip al uw cd’s in hoge kwaliteit of naar ruimte besparende mp3, of allebei tegelijk. Bewaar ze op een speciale, ultrastille 2GB harde schijf (uit te breiden) – zonder dat u een computer nodig heeft. Benader en deel uw complete digitale muziekcollectie en stream hem in studiokwaliteit naar meerdere kamers in uw hele huis.

Sluit de Bluesound Vault 2 aan op uw eigen geluidsinstallatie en geniet van uw eigen muziek. De Vault 2 is voorzien van digitale en analoge uitgangen, subwoofer uitgang, hoofdtelefoon aansluiting, touch bediening. Uiteraard kan ook iedere infrarood afstandsbediening worden geprogrammeerd voor 5 favoriete radiostations en voor volume regelingen. Het interne cd loopwerk is bedoeld om cd’s te rippen, niet om af te spelen.

In zwarte of witte uitvoering.

Klik op de afbeelding voor Bluesound support en downloads.

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke Bluesound producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u zelfs een persoonlijke demonstratie aanvragen.

Vraag een demonstratie aan