www.wimvdbroek.nl

Electro World Wim van den Broek is voor veel klanten al meer dan 40 jaar een begrip!

Wij zijn trots dat onze klanten ons beoordelen met een cijfer van 9.2 via 5 sterrenspecialist.

Naast onze winkel hebben wij ook een bezorg- en installatieservice en

beschikken wij  over een eigen reparatieafdeling en witgoedmonteurs aan huis!

Met een team van 17 personen zijn wij dagelijks in de weer voor onze klanten. Service, vakmanschap, productkennis en ervaring zijn onze belangrijkste waarden.

De allernieuwste innovaties vindt u in onze winkel, van Oled 4K tv tot Smart wasmachines. Op computergebied vindt u in onze winkel een compleet assortiment.

Onze winkel bestaat al sinds ca. 1970 en is een begrip in Boekel en omstreken. Samen met het team van Electro World Wim van den Broek helpen we onze klanten met veel plezier. We luisteren naar uw wensen en zoeken samen met u de best mogelijke oplossingen. U bent van harte welkom!

Gijs de Bruijn

Foto’s van onze winkel

Klik op de foto’s voor een vergroting.

De bekende merken zijn bij ons te vinden. Wim vd Broek is officieel dealer van de betere merken:
Loewe, LG, Panasonic, Sony, Philips, Samsung, Sonos, Bluesound, NAD, DALI, Argon Audio, Miele, AEG, Bosch, Schulthess, Jura, Liebherr, LG witgoed, etc. Een uitgebalanceerd merkenpakket waar wij volledig achterstaan.

Doordat Electro World internationaal samenwerkt met meer dan 11.000 winkels kunnen wij niet alleen service maar ook een scherpe prijs bieden. Met een bezoek aan onze winkel met ruime gratis parkeergelegenheid willen wij ook u overtuigen van onze kracht!

Graag tot ziens in onze winkel in Boekel, de Brabantse koffie staat klaar!

Beste service

Kies voor de beste service en een eerlijk advies

Beste service

Bij Electro World Wim van den Broek bent u zeker van de beste service. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals. Wij luisteren naar uw wensen en kiezen samen met u de beste oplossing.

Reparatieservice

Wij repareren uw defecte apparatuur in onze eigen werkplaats

Reparatieservice

In onze werkplaats werken monteurs en technici om uw defecte apparatuur te herstellen. We kunnen snel (en eerlijk) bepalen of een reparatie rendabel is. Zo bent u zeker van snel en vakkundig herstel van uw defecte apparatuur.

Installatie aan huis

We gaan graag een paar stappen verder (naar binnen).

Installatie aan huis

Koopt u bij ons een wasmachine, televisie, een computer of andere apparatuur waarbij u wat hulp kunt gebruiken met het installeren en aansluiten? Ons team van bezorgers staat klaar om dit te doen.