Beoordeling 9.2 gebaseerd op 184 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Accessoires voor Sonos

Home » Assortiment » Audio » Accessoires voor Sonos
Accessoires voor Sonos2018-07-27T12:28:55+00:00

Accessoires voor Sonos

Heeft u Sonos en bent u op zoek naar de juiste accessoires om bijvoorbeeld de luidsprekers op te hangen bekijk dan in onze winkel de beschikbare accessoires van Flexson, topkwaliteit om het net even af te maken! Op deze pagina enkele voorbeelden van Flexson.

Nu ook de oplossing voor de Sonos Playbase! Monteer uw tv aan de Sanus draaibare stand en plaats de Playbase onder de tv.

Nu in onze winkel te bezichtigen.

Flexson voor Sonos

Flexson heeft een scala aan accessoires. De Flexson SONOS beugels zijn gemaakt van superieure kwaliteit staal, zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor nette kabelgeleiding. 45 Graden draaibaar naar rechts en links. Handige haak-op montagemethode voor een eenvoudige installatie en afstelling.

  • Stijlvolle beugels voor SONOS producten
  • Eenvoudige montage en afstelling
  • Superieure kwaliteit voor stevige bevestiging
  • Kwaliteit van de afwerking overeenkomstig met de SONOS producten
  • Ontworpen en ontwikkeld in Groot-Brittannië
  • Verkrijgbaar in het zwart en wit

Flexson voor Sonos

De Flexson TV Stand voor de Playbar transformeert uw SONOS soundbar in een soundbase voor uw televisie. Het robuuste maar strak afgewerkte design van de TV stand is ontwikkeld om uw soundbar en televisie op een mooie manier samen te laten werken.

De TV stand werkt als een onderzetter voor uw televisie, waarin u vervolgens de soundbar kan plaatsten, terwijl de kabel via de achterzijde op een mooie wijze worden weg gewerkt.

De TV stand is ontwikkeld in Engeland. Zijn stalen frame ondersteunt televisies met een gewicht tot 50Kg en het oppervlakte waarop de televisie kan staan is groot genoeg voor elk formaat voet van de televisie met een formaat van 90 x 30 cm. de hoogte van de stand is 8.7cm.

Flexson op Youtube