Oplossingen voor beter geluid!

Wie een platte tv heeft gekocht of nog gaat kopen komt tot de ontdekking dat de geluidskwaliteit matig is. Dat is logisch want de tv is zo dun dat er geen ruimte voor goede luidsprekers is. De tv luidsprekers staan ook vaak naar achter gericht waardoor de verstaanbaarheid afneemt. Goed geluid komt van voren en het Duitse Canton heeft hiervoor oplossingen bedacht!

In het Canton assortiment vinden we soundbars en soundbases die het tv geluid weer terugbrengen op niveau, voller, frisser en verstaanbaar! Uitstekend geluid en zeer eenvoudig te bedienen!

Canton DM60 en DM100 zijn de 2 Soundbases die in ons assortiment zijn opgenomen.

Leverbaar in zwarte, zilveren en witte uitvoering.

Sluit de Soundbase met de bijgeleverde kabel aan op iedere flatscreen. Programmeer de bedieningscodes naar uw eigen afstandsbediening en het feest kan beginnen. De Soundbase gaat automatisch aan bij het aanzetten van de tv en gaat ook weer uit na het uitzetten van de tv. Naast het tv geluid heeft de Canton Soundbase nog 2 ingangen vrij om randapparatuur aan te sluiten, uiteraard ontbreekt ook Bluetooth niet om draadloos muziek te streamen vanaf telefoon of tablet! De hoge en lage tonen zijn naar smaak in te stellen.

Naast de Canton Soundbase hebben wij ook de compacte DM5 Soundbar van Canton in ons assortiment:

Wordt zonder subwoofer geleverd en dat is eigenlijk geen gemis!

DM5 is leverbaar in zwart of zilver. €349,=

Ook deze Soundbar bedien je met je eigen tv afstandsbediening.

Als toetje op de taart hebben wij in ons assortiment de Music Box XS, de kleine bluetooth speaker van Canton met groots geluid!

NFC Technologie om een snelle verbinding te maken, apt-X CD kwaliteit en een ingebouwde accu voor draadloos muziekplezier.

Leverbaar in zwart of titaan.

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke Canton producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u zelfs een persoonlijke demonstratie aanvragen.

Vraag een demonstratie aan