Cambridge audio

Bij Electro World Wim vd Broek houden we van kwaliteit en degelijkheid. Jarenlang kunnen genieten van de door de loop der jaren verzamelde muziekcollectie.

De muziek beluisteren zoals de studio het heeft opgenomen. Vanaf Vinyl, CD of digitaal formaat.

Om die reden hebben wij Cambridge Audio in ons assortiment opgenomen. Een hoogwaardig Engels merk dat sinds 1668 top hifi op de markt brengt met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

In ons Cambridge assortiment vindt u stereo versterkers en receivers, compacte audiosets, luidsprekers en blue-tooth speakers.

Onder de vlag “Minx” brengt het merk compacte luidsprekers van hoog niveau op de markt. Ze lijken op de bekende Bose melkpakken maar zijn door Cambridge Audio naar een echt hoog muziek niveau gebracht. In combinatie met een zeer compacte subwoofer een plaatje om te zien en te horen. Eindelijk een speaker die door zowel man als vrouw wordt gewaardeerd.

Wij zijn o.a. dealer van de beroemde CX serie die demonstratieklaar staat in onze luisterruimte.

          

In onze showroom staan alle modellen demonstratieklaar. Laat u in onze winkel adviseren welke Cambridge producten voor u interessant zijn. Hiervoor kunt u zelfs een persoonlijke demonstratie aanvragen.

Vraag een demonstratie aan